Български

 

 

Обадете ни се: (+359) 893 979 834

Търси
Галерия
Новини от 8a.nu

Катерачен трип на о. Калимнос

  • 30/12/2016 14:17
  • |
  • 0 коментара
Катерачният трип е подходящ за средно напреднали, с продължителност 6 катерачни дни.
1

Остров Калимнос е най-посещаваното място за спортно катерене в света -  над 100 хил. регистрирани преминати маршрута.

СК "Маниак" организира веднъж годишно тази практика, за да натрупате още повече катерачен опит. А това място е наистина вдъхновяващо!

Катери се целодневно по програма, специално изготвена от нас. Нощува се в къща за гости, резервирана в срок най-късно 2 месеца преди събитието.  За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас по най-бързия начин от тук. 

Организацията (от избора на мястото според  нивото на записалите се, програма по дни, професионално подготвена за конкретните участници, резервацията на нощуването - подходящи маршрути и сектори за катерене и др. и много други подробности, съобразени с участниците)

Катерене на о. Калимнос

  • ДАТИ НА ПРОВЕЖДАНЕ: 2- 9 ОКТОМВРИ'2017


  • Цена: 250 лв.
  • Срок резервация: 5 септември - 100 лв.
  • краен срок: 20 септември - 250 лв.(освен, ако не е платена цялата сума -250 лв на първата дата)

ПРОГРАМАТА ВКЛЮЧВА: Усъвършенстване на водене и осигуряване (целодневно), разекипиране и всички други детайли, изникващи в процеца на катерене.У съвършенстване в техниката,Усъвършенстване на тактиката, мобилизация, страхове, катерачна етика  и други различни казуси, изникващи в момента.В почивните дни по избор може да бъде включено допълнително събитие на различна цена по предварително запитване - например гребане, изкаване на връх, посещение на забележителности и други. Екипировката и инвентарът, необходима за катерене (карабинери, въжета, примки, каски, седалки) без лични еспадрили. Лична екипировка всеки член на Клуба може да ползва по избор след инспекция от инструкторите. Външните участници може да ползват също инвентара на СК "Маниак" по преценка.Квалифицирани треньори / инструктори. Условията сза всички трипове се обявяват поне 2 месеца предварително в календара на клуба, във фейсбук или на клубни срещи. ЦЕНАТА за всеки трип СЕ ФОРМИРА ПО 2 НАЧИНА: 1 . ~ не се променя  според мястото, а зависи от особеностите на обекта. и организацията. Така че тя често е фиксирана за участник - ~100 лв/д/ч.ако е трипът е част от кампания: 2 НАЧИН: цената е фиксирана за курса и се разпределя между участниците на равни вноски (не вкл. лоялните клиенти). 

Маняк лого

Индивидуални тренировки по катерене, курсове и обучение по катерене на скали, катерачни пътешествия..

Контакти:

 Моб: +359 893 979 834

 Моб: + 359 879 683 734

 majorsunster@maniacclimbing.com

Последвай ни!

  • Facebook
© 2016 - 2020 Всички права запазени