Български

 

 

Обадете ни се: (+359) 893 979 834

Търси
Галерия
Новини от 8a.nu

Измерване на максималната сила

  • 03/05/2017 10:22
  • |
  • 0 коментара
Максималната сила на всеки катерач е изходният показател за физическите възможностите, които той може да развие. По тази причина, осъществяваме ИЗМЕРВАНЕ, което ще правим само 2 ПЪТИ в годината. Ще извършваме тестове на максимланата сила на катерачите в България, за да могат да следят физиологическите промени в мускулите. Тестът на максимална сила дава информация, на базата на която всеки треньор или вие самите да съставите правилна програма за трениране. Извършва се чрез система за диагностика на специфични физически качества на катерачите по света и у нас, въведена от доц. М. Михаилов. На 2 МАЙ в ЗАЛА GRAVITY всеки катерач ще може да разбере колко е силен. Ще бъдат изследвани максимум 10 човека. Ако броят на участниците превиши 10, ще се организират допълнителни дати, за да могат всички желаещи да се изследват!
1

Максималната сила на всеки катерач е изходният показател за физическите възможностите, които той може да развие.
По тази причина, осъществяваме ИЗМЕРВАНЕ, което ще правим само 2 ПЪТИ в годината.
Ще извършваме тестове на максимланата сила на катерачите в България, за да могат да следят физиологическите промени в мускулите.
Тестът на максимална сила дава информация, на базата на която всеки треньор или вие самите да съставите правилна програма за трениране.
Извършва се чрез система за диагностика на специфични физически качества на катерачите по света и у нас, въведена от доц. М. Михаилов.
На 2 МАЙ в ЗАЛА GRAVITY всеки катерач ще може да разбере колко е силен. Ще бъдат изследвани максимум 10 човека. Ако броят на участниците превиши 10, ще се организират допълнителни дати, за да могат всички желаещи да се изследват!
Изисквания::
- над 16 г.
- всеки участник трябва да бъде добре загрял преди теста
Таксата за събитието е 5 лв. (без такса за посещението за 1 час; членовете на "СК - Маниак" са гратис).
За подробности, попитайте на лично съобщение

повече

Маняк лого

Индивидуални тренировки по катерене, курсове и обучение по катерене на скали, катерачни пътешествия..

Контакти:

 Моб: +359 893 979 834

 Моб: + 359 879 683 734

 majorsunster@maniacclimbing.com

Последвай ни!

  • Facebook
© 2016 - 2020 Всички права запазени